بزرگترین کارخانه تولید چیپس کشور در کمیجان افتتاح شد
(شنبه 1398/11/19)
ایسنا:
مرکزی کارخانه تولید چیپس سیب زمینی نیمه آماده منجمد بعنوان بزرگترین کارخانه تولید چیپس کشور در کمیجان به بهره برداری رسید.
همزمان با هشتمین روز از ایامالله دهه فجر، این کارخانه که با حضور استاندارمرکزی افتتاح شد در وسعت دو هکتار با ظرفیت تولید پنج تن در ساعت و سرمایهگذاری ۴۰ میلیارد تومان در مدت زمان دو سال راهاندازی شده و زمینه اشتغالزایی ۱۵۰ نفر را فراهم کرده است.
همچنین امروز بهرهبرداری از کارخانه آرد ستاره کمیجان با اعتبار هزینه شده ۲۶ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۳۵ نفر به صورت مستقیم و ۷۰ نفر غیرمستقیم انجام شد.
افتتاح پروژه شبکه آبرسانی چاه جدید شهر میلاجرد از دیگر برنامههای این سفر بود. اعتبار هزینه شده برای این حلقه چاه ۷ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی - جاری بوده است.
استاندار مرکزی در این سفر نیمروزه با خانواده شهید احمد جمالو در روستای سمقاور کمیجان و خانواده شهید رسول ملکی در میلاجرد دیدار کرد.
ستوان یکم پاسدار شهید رسول ملکی فرزند مسلم از پرسنل سپاه پاسداران در تاریخ ۲۹ اسفند ۹۶ در حین انجام ماموریت به شهادت رسید.
شهید جمالو در سال 43 در این روستا متولد شد و در حالی که 18 سال بیشتر نداشت در سال ۶۱ در خرمشهر در عملیات بیت القمدس به شهادت رسید.