جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 31481
ميانگين بازدید: 47516
بازديد کل: 160,636,133
پوشش برق‌رسانی در کشور نزدیک به ۱۰۰درصد است (دوشنبه 1398/11/21)

ایرنا:
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر گفت: در زمان حاضر پوشش برق رسانی در کشور تقریبا ۱۰۰ درصد است و به غیر از شمار اندک آبادی‌های کمتر از ۱۰ خانوار، همه مناطق از نعمت برق برخوردار هستند.

محمدحسن متولی‌زاده روز دوشنبه در آیین افتتاح مرکز دیسپاچینگ برق منطقه ای زنجان به اقدامات و موفقیت های صنعت برق کشور در طول حیات انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: در زمان حاضر بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون نفر در دنیا از نعمت برق بی بهره اند و این در حالی است که صنعت برق در جهت محرومیت زدایی در کشور پیشتاز بوده است.

وی اظهار داشت: قبل از انقلاب، اجرا و تامین تجهیزات برق در کشور توسط مشاوران و پیمانکاران خارجی انجام می شد ولی امروز به برکت انقلاب اسلامی و همت تلاشگران صنعت برق کشور، در این زمینه به خودکفایی کامل رسیده ایم و حتی در صدور خدمات فنی و مهندسی در منطقه پیشتاز هستیم. 

متولی‌زاده با بیان اینکه صنعت برق در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی نیز عملکرد مطلوبی داشته اشت، گفت: تابستان امسال در نتیجه مجموعه اقدامات انجام شده و همکاری مشترکین، نه تنها خاموشی نداشتیم بلکه صادرات برق کشور نیز ۱۲۰ درصد افزایش پیدا کرد.

وی ادامه داد: با اجرای سیاست های تشویقی برای مدیریت بار، ۳۵۰ میلیارد تومان به نفع مشترکان پرداخت شد و در نتیجه همین سیاست های تشویقی، بالغ بر هفت هزار میلیارد تومان در هزینه ها صرفه جویی و از محل صادارت برق نیز ۲هزار میلیارد تومان بر درآمد صنعت برق کشور اضافه شد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه استان زنجان در تامین تجهیزات برقی در کشور پیشتاز است، گفت: ۷۰ درصد برق مصرفی در این استان در بخش های مولد صنعت و  کشاورزی است که میانگین مصرف در این بخش ها در کشور ۵۰ درصد است.

گفتنی است در دهمین روز از دهه فجر با حضور استاندار زنجان و مدیرعامل شرکت توانیر، مرکز دیسپاچینگ برق منطقه‌ای زنجان به بهره برداری رسید.

 برای اجرا و راه اندازی مرکز دیسپاچینگ برق منطقه ای زنجان بالغ بر ۱۶۲ میلیارد ریال هزینه شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.