جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 26919
ميانگين بازدید: 47516
بازديد کل: 160,631,571
بزرگترین سیلوی شرق کشور در استان سمنان افتتاح می‌شود (سه شنبه 1398/11/29)

ایرنا:
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: سیلوی ۱۰۰ هزار تنی در حال احداث در شهرستان گرمسار به عنوان بزرگترین سیلوی شرق کشور در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار تابستان سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

سید حسن میرعماد روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: احداث سیلوی ۱۰۰ هزار تنی گندم در شهرستان گرمسار طرحی ملی است که اکنون با  ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است و پیش بینی می‌شود برای ذخیره گندم در سال آینده مورد استفاده قرار گیرد.
وی ادامه داد: موقعیت جغرافیایی استان سمنان به لحاظ استقرار آن در محور مواصلاتی شمال به جنوب و جاده ترانزیتی شرق به غرب کشور و همچنین راه آهن سراسری ۲ خطه تهران مشهد، همجواری با ۹ استان کشور، داشتن آب و هوایی مناسب و نزدیکی به بازار مصرف بزرگ تهران از اهداف و ضرورت‌های توجیه احداث این طرح ملی در استان سمنان است.
وی بیان کرد: طرح سیلوی ۱۰۰ هزار تنی با تامین اعتبار از سوی بانک توسعه اسلامی و دولت در حال ساخت است و طبق قرار داد، ۸۹.۲ درصد اعتبارات مورد نیاز از سوی بانک و ۱۰.۸ درصد از سوی دولت تامین می‌شود.
میرعماد تصریح کرد: بانک توسعه اسلامی ۱۸.۹۶ میلیون یورو و دولت ۱۹۰ میلیارد ریال برای ساخت سیلوی ۱۰۰ هزار تنی در گرمسار سرمایه‌گذاری کرده است.
وی یادآور شد: این سیلو دارای چهار خوشه و کندوهای ۹ عددی به هم چسبیده است و در مجموع این سیلو ۳۶ کندو به ارتفاع حدود ۴۵ متر و قطر ۱۱ متر دارد و اکنون برخی امکانات زیربنایی این طرح مانند آب ، برق و همچنین پنج خط تلفن در دست بهره برداری است.رییس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از سیلوی ۱۰۰ هزار تنی گرمسار نقش مهمی در رفع بخش بزرگی از مشکلات منطقه‌ای و کشور دارد و نیازهای ضروری ذخیره‌سازی گندم به عنوان محصول راهبردی در کشور را محقق می کند.
گرمسار غربی ترین شهرستان استان سمنان، پنج هزار و ۱۸۲ کیلومتر مربع وسعت و بیش از ۷۰ هزار نفر جمعیت دارد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.