جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 26839
ميانگين بازدید: 47516
بازديد کل: 160,631,491
هواشناسی ایران ۹۸/۱۱/۲۹|آغاز بارش شدید برف از فردا/ شنبه آینده سامانه بارشی جدید وارد کشور می‌شود (سه شنبه 1398/11/29)

اقتصاد ایران:
سازمان هواشناسی از آغاز بارش برف در اکثر مناطق کشور طی فردا و تشدید آن در روز پنجشنبه و ورود سامانه بارشی جدید طی شنبه آینده از غرب خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی امروز در برخی مناطق شمال شرق و زاگرس مرکزی بارش پراکنده برف و باران و در مناطقی از جنوب غرب بارش پراکنده روی می‌دهد.
فردا 30 بهمن با ورود سامانه بارشی جدید در شمال غرب، غرب و دامنه‌های زاگرس مرکزی بارش برف و باران و در مناطقی از جنوب غرب رگبار و رعدوبرق آغاز می‌شود.
روز پنجشنبه بر شدت فعالیت این سامانه افزوده شده و گستره آن نیمه غربی و نوار شمالی کشور و همچنین دامنه‌های البرز را فرا می‌گیرد.
در این روز در دامنه‌های زاگرس مرکزی و شمالی و همچنین غرب کشور بارش شدید برف روی می‌دهد. روز جمعه فعالیت بارشی این سامانه تضعیف شده و در دامنه‌های البرز شرقی و شمال شرق کشور به صورت پراکنده ادامه خواهد داشت.
بر اساس اعلام سازمان هواشناسی شنبه هفته آینده در اکثر مناطق کشور جوی آرام حاکم است و از بعدازظهر این روز سامانه بارشی جدید از غرب وارد کشور می‌شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.