جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 18057
ميانگين بازدید: 47516
بازديد کل: 160,622,709
فعالیت چند شرکت دانش‌بنیان برای ساخت کیت تست کرونا/تولید ماسک‌های نانوفیلتر در کشور (سه شنبه 1398/12/06)

ایسنا:
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور در بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی گفت: در حال حاضر چند شرکت دانش‌بنیان در ساخت و تأمین ملزومات مقابله با کرونا فعالیت می‌کنند و اکنون همه بخش‌های کشور از جمله زیست‌بوم نوآوری، عزم خود را برای مقابله با این بیماری جزم کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، واحدهای فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری خراسان رضوی، دستاوردهای دانش بنیان خود را به سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور ارائه کردند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در دومین بخش از سفر به مشهد مقدس با اشاره به توانمندی کشورمان در تولید داروهای زیست فناور گفت: ۲۲ داروی زیست فناور ایران‌ساخت در کشور تولید می‌شود و کشورمان را قطب بی بدیل منطقه در توسعه فناوری‌های دارویی کرده است.

ستاری با اشاره به نقش چشمگیر زیست فناوری در فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان ادامه داد: ۶۰۰ شرکت در حوزه زیست‌فناوری در کشور فعال هستند و از این حیث رتبه سوم آسیا را در اختیار داریم و باید زمینه صادرات بیشتر این محصولات را فراهم کنیم.

مقابله با کرونا به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با اشاره به توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان برای ساخت تجهیزات و ملزومات پیشگیری، تشخیص و مقابله با کرونا افزود: در حال حاضر چند شرکت دانش‌بنیان در مورد ساخت کیت تست کرونا در حال فعالیت هستند.

ستاری همچینین با اشاره به توانمندی ساخت ماسک‌های نانوفیلتر توسط شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، گفت: در حال حاضر تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی ضمن این که نیاز کشور به الیاف و فیلترهای نانو را تأمین می‌کنند، تجهیزات ساخت این محصولات را صادر کنند. این شرکت‌ها در تأمین ملزومات پزشکی نقشی مهم دارند و همه بسیج شده‌اند تا کشور را در مقابله با بیماری کرونا یاری کنند.

وی با اشاره به عزم جدی زیست بوم نوآوری برای مقابله ویروس کرونا، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه محصولات سلامت توانمندی‌های خوبی دارند و جزو چند کشور اول منطقه در این حوزه هستیم. در رابطه با اتفاقات اخیر، ماسک‌های نانو در حال تولید هستند. تنها چند کشور در دنیا می‌توانند دستگاه‌های فیلترهای استریل نانو را بزنند و ایران یکی از این کشورها است.

ستاری با اشاره به اینکه در تمامی حوزه‌ها تعداد قابل توجهی شرکت دانش‌بنیان داریم، اضافه کرد: در چند روز گذشته قرارداد حدود پنج میلیون ماسک به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان بسته شده است؛ این ماسک‌ها برای کادر پزشکی درمانی استفاده می‌شود تا آنان در این بحث مشکل خاصی پیدا نکنند.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور ضمن تاکید بر اینکه اتفاقات مربوط به ویروس کرونا باید فقط توسط کمیته تعیین شده اطلاع‌رسانی شود، اظهار کرد: در زمینه تولید مشکلی وجود ندارد.

بازدید از پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی

در ادامه این سفر یک روزه، فرآیند توسعه پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و با حضور معاون علمی و فناوری رییس ‌جمهوری کلید خورد.
احداث این پارک علم و فناوری در مساحت پنج هکتار آغاز شده است و خدمات شتابدهی، استقرار، مشاوره، سرمایه گذاری و آزمایشگاه را در اختیار واحدهای فناور و استارتاپ ها قرار می‌دهد.

در حال حاضر بیش از ۹۰ واحد فناور مستقر در پارک علم و فناوری سلامت و مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس، خدمات و محصولاتشان را در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و فناوری اطلاعات و ارتباطات به مرحله تجاری‌سازی می‌رسانند و عرضه می‌کنند.

در این پارک علم و فناوری رویدادهای حمایتی و ترویجی مختلفی از جمله چهار رویداد استارتاپ ویکند در حوزه داروهای مبتنی بر طب سنتی، متریال‌های پزشکی و ژنتیک برگزار شده است.

پنج شرکت فناور از مرکز رشد وارد فضای پارک علم و فناوری شده‌اند و فعالان خلاق و دانش‌آموخته دیگر نیز در حوزه‌های پزشکی، دارویی و سلولی ایده‌هایشان را در این مرکز به محصول اولیه تبدیل می‌کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.