جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 16723
ميانگين بازدید: 47516
بازديد کل: 160,621,375
بسیج ظرفیت های تولیدی کشور برای تامین ملزومات بهداشتی (یک شنبه 1398/12/11)

ایرنا:
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: همه ظرفیت‌های بخش تولید کشور برای تامین ملزومات بهداشتی و ضدعفونی کننده مورد نیاز مردم فعال شده است.

به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، «رضا رحمانی» شنبه شب در جلسه شورای معاونان این وزارتخانه افزود: تمهیدات لازم برای تسهیل واردات برخی از اقلام کالایی فراهم شده و در برخی واحدهای صنعتی نیز مجوزهای تغییر خطوط صادر شده است.

وی افزود: با توجه به افزایش تقاضا در برخی اقلام کالایی بهداشتی و ضدعفونی‌کننده در چند روز گذشته، همه واحدهای تولیدی فعال در این حوزه اعلام آمادگی کامل کرده و برای افزایش تولیدات خود همکاری داشته‌اند و شاهد فعالیت سه شیفته و شبانه‌روزی آنها هستیم.

رحمانی تاکیدکرد: تمهیداتی برای برخورد با برخی سودجویان و متخلفان اتخاذ و سعی شده با حضور فعال و برخورد قاطعانه با افرادی که روند تامین و توزیع اقلام را تحت‌ تاثیر قرار داده‌اند، روند تأمین کالاها بهبود یابد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان‌داشت: مقطع کنونی مستلزم همکاری و همراهی همه بخش‌ها و مردم با یکدیگر تا بتوانیم با کمترین دغدغه از این شرایط عبور کنیم.

ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تاکنون به حدود ۵۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

به گزارش ایرنا، آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در ایران تا ظهر جمعه (نهم اسفند) به ۳۸۸ نفر و فوت ناشی از آن در مجموع به ۳۴ نفر رسیده است، همچنین۷۳ نفر از مبتلایان بهبود یافته‌اند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.