جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 8504
ميانگين بازدید: 47516
بازديد کل: 160,613,156
قیمت مصوب انواع ژل و محلول ضدعفونی‌کننده اعلام شد (یک شنبه 1398/12/25)

ایسنا:
حداکثر نرخ انواع ژل و محلول‌های ضدعفونی کننده دست از سوی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مصوب شد و تاکید شد که کلیه تولیدکنندگان ملزم به رعایت قیمت‌های مصوب هستند.

به گزارش ایسنا، مدیر کل نظارت بر محصولات بهداشتی، دارویی و تجهیزات پزشکی سازمان حمایت اعلام کرد که حداکثر قیمت مصوب انواع ژل و محلول‌های ضدعفونی کننده دست که قبلاً در سامانه 124 این سازمان ثبت شده و ملاک عمل بازرسان بود، به تصویب کارگروه مقابله با کرونا رسید.

اسماعیل مهدی‌پور با تاکید بر اینکه قیمت‌های اعلام شده باید از سوی همه تولیدکنندگان روی محصولات درج شود و ملاک نظارت در سطح عرضه قرار گیرد، تصریح کرد: هر گونه فروش با قیمتی بالاتر از قیمت­‌های مصوب تخلف گران‌فروشی محسوب شده و با واحدهای خاطی برخورد قاطع صورت می‌گیرد.

طبق اعلام سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، مدیر کل نظارت بر محصولات بهداشتی، دارویی و تجهیزات پزشکی این سازمان با اشاره به شیوع ویروس کرونا و افزایش تقاضای مصرف‌کنندگان برای خرید مواد بهداشتی و ضدعفونی­‌کننده دست، اظهار کرد که قیمت­‌های مذکور در سامانه قیمت 124 این سازمان، اپلیکیشن­‌های مربوطه و موبایل نیز قابل دسترسی است و شهروندان می‌توانند علاوه بر شماره تلفن 124، از این طریق شکایات خود را ثبت کنند.

 

 



به گزارش ایسنا، با وجود گذشت بیش از سه هفته از آغاز شیوع ویروس کرونا، گزارش‌های میدانی نشان می‌دهد که همچنان شهروندان برای تهیه محصولات ضدعفونی و ماسک با مشکلاتی مواجه هستند که مسئولان علت آن را افزایش ناگهانی تقاضای این محصولات عنوان می‌کنند. البته مواردی از احتکار و خودداری از عرضه این محصولات نیز طی این مدت گزارش شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.