جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 8488
ميانگين بازدید: 47516
بازديد کل: 160,613,140
افت شدید معاملات خودرو/ کاهش قیمت‌ها ادامه دارد (یک شنبه 1398/12/25)

ایسنا:
طبق اعلام رییس اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودرو تهران، ویروس ناخوانده، بازار شب عید خودرو را برهم زده و میزان معاملات را به صفر نزدیک کرده است و باتوجه به اینکه عرضه و تقاضا همیشه تعیین کننده قیمت‌هاست، تا زمانی که تقاضا در بازار وجود ندارد، روند قیمتی خودرو هم نزولی خواهد بود.

سعید موتمنی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تاکید بر اینکه برخلاف روال هرساله که در روزهای پایانی سال، بازار خودرو به دلیل افزایش تقاضا روند صعودی به خود می‌گرفت، امسال شیوع ویروس کرونا بازار شب عید را از نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو گرفته است، اظهار کرد: این در شرایطی است که برخی دارندگان و فروشندگان خودروهای خود را نگه داشته بودند تا در روزهای پایانی سال به بازار عرضه کنند و سود بیشتری ببرند، اما خالی شدن بازار از خریدار سبب شد فعالان خرد این حوزه از خطر ورشکستی احساس نگرانی کنند و حتی حاضر شوند زیر قیمت بازار، خودروی خود را بفروشند.

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو ادامه داد: نبود خریدار در بازار آن هم در روزهای پایانی سال موجب نگرانی دست اندکاران این بازار شده است. نگرانی اصلی این فعالان بازار خودرو تداوم وضعیت فعلی در سال آینده است. خالی شدن بازار از خریدار خودرو باعث شده برای خودروهای خود مشتری پیدا نکنند. در حال حاضر مشتریان حتی برای پرسیدن قیمت هم مراجعه نمی‌کنند و نمایشگاه داران در بهترین حالت به مشاوره تلفنی اکتفا کرده‌اند. این روزها نسبت به قبل از شیوع ویروس کرونا و خانه‌نشین شدن مردم، میزان معاملات تا ۸۰ درصد کاهش پیدا کرده و می توان گفت اکنون هم میزان معاملات تقریبا به صفر رسیده است.

به اعتقاد موتمنی، تا زمانی که شیوع ویروس کرونا و نگرانی‌ها از بابت آن کم نشود، وضعیت بازار خودرو به همین صورت خواهد بود؛ چراکه بازار خودرو همیشه تابع عرضه و تقاضا بوده است؛ بنابراین تا زمانی که تقاضا وجود ندارد، روند کاهشی قیمت‌ها هم ادامه دارد.

این کارشناس در امر خرید و فروش خودرو اعلام کرد: در حال حاضر نگاه به روند قیمتی خودروها در سایت‌های خرید و فروش نیز نشان می دهد که خودروهای داخلی تا ۱۰ میلیون تومان، مونتاژی‌ها حدود ۵۰ - ۶۰  میلیون تومان و خوردوهای وارداتی بیش از ۸۰ - ۹۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشته‌اند. جالب است که در تمام سال‌های اخیر قیمت پراید ۱۱۱ همیشه از سایر مدل‌های آن به دلیل عرضه کمتر و تقاضای بیشتر، گران تر بود اما اکنون کاهش تقاضا موجب شده که قیمت این مدل خودرو حتی به کمتر از پراید ۱۳۲ نیز برسد.

وی افزود: در بازار روز گذشته قیمت پراید ۱۱۱ معادل ۶۱ میلیون تومان بوده است در حالی که پراید ۱۳۲ معادل ۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت داشت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.