جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 3966
ميانگين بازدید: 47516
بازديد کل: 160,608,618
واردات ۴۰ هزار تن برنج هندی/ افزایش ۱۰۰ درصدی صادرات مواد معدنی (یک شنبه 1399/01/24)

ایسنا:
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اعلام کرد: طی سال گذشته و امسال شیوع ویروس کرونا تاثیری بر عملکرد این بندر نداشته و واردات کالای اساسی مانند برنج و صادرات کالاهای مختلف نسبت به گذشته با افزایش همراه بوده است.

سیاوش ارجمند زاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: طی شش ماهه دوم سال گذشته توانستیم پذیرش واردات کالاهای اساسی از جمله برنج را بگیریم که در این راستا چهار کشتی این کار را انجام دادند و آخرین کشتی نیز تخلیه برنج خود را ۲۷ اسفند ماه سال گذشته در بنادر این استان انجام داد.

وی با بیان اینکه طی سال گذشته ۴۰ هزار تن برنج هندی از طریق این بندر وارد شده و ۲۰۰۰ تریلی آن را به داخل کشور بارگیری کرده‌اند، گفت: فعالیت ما در ایام نوروز نیز نسبت به سال گذشته نه تنها کاهش پیدا نکرد بلکه بیشتر هم شده است. به عنوان مثال عملکرد کانتینری در این ایام ۱۴۰ درصد و صادرات مواد معدنی حدود ۱۰۰ درصد نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: از واردات کالای اساسی تنها برنج به بنادر استان بوشهر می‌آید و محموله‌های وارداتی از طریق تریلی و کامیون به داخل کشور جابجا می‌شوند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.