جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 4089
ميانگين بازدید: 47516
بازديد کل: 160,608,741
تردد بین استانی در شبانه روز گذشته حدود ۹ درصد افزایش یافت (دوشنبه 1399/01/25)

ایرنا:
بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور تردد بین استانی در شبانه روز گذشته حدود ۹ درصد افزایش یافته است.

بر اساس تصاویر دریافتی از دوربین‌های نظارتی، سامانه‌های ترددشمار و گشت‌های شعب راهداری سراسر کشور، اکنون به‌استثنای جاده های مسدود و ممنوع،‌ مابقی جاده‌های مواصلاتی کشور باز و تردد در آن‌ها به روال عادی در جریان است.

در شبانه ‌روز گذشته، براساس آخرین اطلاعات دریافتی از ٢ هزار ۳۰۷ تردد شمار فعال در جاده‌های برون‌شهری، نسبت به روز قبل ۸.۹ درصد افزایش تردد را نشان می‌دهد.

گزارش مرکز مدیریت راه‌ها اضافه می‌کند که سهم وسایل نقلیه سنگین حدود ۱۹ درصد و اوج تردد بین ساعات ۱۸ تا ۱۹ و کمترین تردد بین ساعات ۴ تا ۵ صورت پذیرفته که هموطنان با آگاهی از این موضوع می‌توانند ساعات مناسب‌تری را برای سفر انتخاب کنند.

بر اساس مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، فقط ورود افراد بومی و ساکن هر استان طبق کارت ملی، پلاک و بیمه نامه خودرو ، به آن استان مجاز است.

 آخرین وضعیت جاده‌های شمالی نیز از تردد روان در جاده‌های چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران- شمال و آزادراه قزوین - رشت رفت و برگشت گزارش شده است.

جاده‌های چالوس و فیروزکوه دارای بارش باران و مه گرفتگی در ارتفاعات، جاده هراز و آزادراه قزوین- رشت دارای بارش باران و  آزادراه تهران- شمال فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

آخرین وضعیت ترافیکی سایر جاده‌ها نیز از ترافیک سنگین در آزادراه قزوین-کرج - تهران حد فاصل پایانه کلانتری تا پل کلاک و ترافیک سنگین در جاده شهریار-تهران محدوده شهرقدس خبر می‌دهد.

آخرین وضعیت جوی هم از بارش برف و باران در برخی از جاده‌های استان‌های آذربایجان شرقی،اردبیل و زنجان و بارش باران در برخی از جاده‌های استان‌های آذربایجان غربی، قزوین، کردستان، کرمانشاه، کرمان، مازندران، گیلان و گلستان خبر می‌دهد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.