جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 2178
ميانگين بازدید: 47516
بازديد کل: 160,606,830
دلار مانع صعود طلا شد (پنج شنبه 1399/01/28)

ایسنا:
قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی در پی رشد ارزش دلار و سودگیری سرمایه‌گذاران، اندکی کاهش یافت اما نگرانی‌های اقتصادی افت قیمت این فلز ارزشمند را محدود کرد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور با ۰.۱ درصد کاهش، به ۱۷۱۴ دلار و ۵۵ سنت رسید.

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۷۴۳ دلار و ۳۰ سنت رسید.

آوتار ساندو، مدیر ارشد بخش کالا در شرکت "فیلیپ فیوچرز" درباره وضعیت بازار گفت: سودگیری زیادی انجام شده اما روند صعودی طلا تغییری نکرده است. اگر به وضعیت کلی نگاه شود، آمار اقتصادی بد هستند که به معنای اجرای دور بیشتری از تدابیر محرک مالی است و بانکهای مرکزی قطعا نرخهای بهره را در چنین شرایطی پایین نگه می دارند.

جدیدترین آمار منتشره نشان داد که خرده فروشی آمریکا در مارس کاهش پیدا کرد و تولید کارخانه های این کشور بیشترین کاهش را از سال ۱۹۴۶ داشت و نگرانیها را نسبت به رشد منفی اقتصاد آمریکا در سه ماهه اول برانگیخت. اعتماد تجاری ژاپن هم در آوریل به پایینترین حد خود در یک دهه اخیر سقوط کرد و خرده فروشی انگلیس در دو هفته اول قرنطینه بیش از یک چهارم کاهش پیدا کرد.

بسیاری از کشورها و بانکهای مرکزی برای مقابله با تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا به اجرای تدابیر محرک مالی و اقتصادی پرداخته اند که اقدامات مذکور از افزایش قیمت طلا حمایت می کنند. کاهش نرخهای بهره هم هزینه نگهداری طلا را کمتر کرده و به جذابیت سرمایه گذاری در این فلز ارزشمند می افزاید.

بر اساس گزارش رویترز، بازارهای سهام جهان سقوط کردند در حالی که دلار و اوراق قرضه رشد چشمگیر خود را پس از انتشار آمار اقتصادی نامطلوب آمریکا حفظ کردند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۱.۶ درصد افزایش، به ۲۲۱۴ دلار و ۴۸ سنت صعود کرد. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد افزایش، به ۷۷۶ دلار و ۶۷ سنت رسید. هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۷ درصد کاهش، ۱۵ دلار و ۳۶ سنت معامله شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.