جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 47473
ميانگين بازدید: 47438
بازديد کل: 160,604,306
واگذاری اینترنت پرسرعت به ۶۲ هزار شهروند تهرانی (دوشنبه 1399/02/01)

ایرنا:
وزیر ارتباطات در گزارشی به مردم اعلام کرد که واگذاری اینترنت خانگی با چهار برابر سرعت در تهران آغاز شده و اکنون ۶۲ هزار مشترک آن را دریافت کرده‌اند و بقیه مراحل به سرعت در حال انجام است.

«محمدجواد آذری جهرمی» روز دوشنبه در صفحه اینستاگرام خود گزارش کاری از روند سرعت اینترنت به مردم ارائه کرد. وی گفت: شبکه اینترنت خانگی  برابر سرعت با ADSL یا همان شبکه VDSL در تهران با سرعت خوبی در حال نصب است. 

وی افزود: امروز بازدیدهای میدانی از مراحل نصب تجهیزات شرکت های مخابرات ایران و شاتل در تهران داشتم و از نزدیک در جریان کار قرار گرفتم. نیاز به هماهنگی بیشتر با شهرداری تهران دارند که فردا برای حل مشکلات به شهرداری خواهم رفت تا با مساعدت شهردار تهران، کار سرعت بیشتری بگیرد.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: اکنون مخابرات ایران برای ۲۴۸ هزار مشترک ظرفیت دایر کرده که ۶۲ هزار ظرفیت واگذار شده است. البته ۱۵۰ هزار مشترک مخابرات ایران در تهران درخواست ارتقا داده اند که واگذاری به بقیه هم با سرعت در حال انجام است.

وی اشاره کرد: شرکت شاتل نیز برای ۱۰ هزار مشترک، خدمات پر سرعت جدید دایر کرده که ظرف هفته آینده به مشترکین واگذار می‌شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.