جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 45663
ميانگين بازدید: 47438
بازديد کل: 160,602,496
صدور ۱۳۲ بخشنامه برای بخش معدن در یکسال (چهارشنبه 1399/02/03)

ایرنا:
رییس خانه معدن ایران گفت: امروز شرایط اقتصادی کشور ایجاب می‌کند که روان سازی و تسهیل امور در دستور کار دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد، اما در سال گذشته بخش معدن و صنایع معدنی با ۱۳۲ بخشنامه روبرو شد.

«محمد رضا بهرامن» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا تصریح کرد: خانه معدن در آبان ماه ۹۸ موضوع برگزاری نشست با مدیران بهره برداری و اکتشاف معاونت معدنی وزارت صنعت را مطرح کرده تا کلیه بخشنامه ها از سال ۱۳۹۲ (شروع به کار دولت یازدهم) مورد بازنگری قرار گیرد.

وی افزود: بازنگری بخشنامه ها، امکان تغییر، روان سازی و جلوگیری از تصمیم های موازی را فراهم می سازد، اما این مهم اجرایی نشد.

رییس خانه معدن ایران خاطرنشان ساخت: صدور ۱۳۲ بخشنامه در طول سال ۹۸ حاصلی جز تخریب فعالیت در بخش معدن و صنایع معدنی را به همراه نداشت، باید در این زمینه به عنوان یک ضرورت بازنگری شود.

وی یادآور شد: صدور بخشنامه مبنی براینکه معادن جدید به مدت سه سال نباید تجهیزات از خارج وارد کنند، هیچگونه توجیهی ندارد و باید مورد بازنگری قرار گیرد، زیرا سرمایه گذار بخش خصوصی امروز نیازمند تشویق و پشتیبانی است.

به گفته بهرامن، براساس شرایط امسال که به نام جهش تولید هم نام گرفته، باید زمینه رفع موانع تولید را فراهم کرد و دولت بستر ساز احیای معادن و کارامدی آن باشد.

بهمن ماه ۹۸ جعفر سرقینی که از مهرماه ۹۲ در جایگاه معاونت امور معادن وصنایع معدنی وزارت صنعت فعالیت داشت، جای خود را به داریوش اسماعیلی داد که از کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در این جایگاه قرار گرفت. 

براساس تازه ترین آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت سال گذشته ۲۵ درصد صادرات غیر نفتی به بخش معدن و صنایع معدنی داشت.

گمرک جمهوری اسلامی ایران، ارزش صادرات غیرنفتی سال ۹۸ را به میزان ۴۱.۳ میلیارد دلار اعلام کرد که سهم ۲۵ درصدی مزبور بالغ بر ۱۰ میلیارد و ۳۲۵ میلیون دلار می شود.

به گزارش ایرنا، ایران با برخورداری از ۶۸ نوع ماده معدنی در جهان از نظرتنوع مواد جایگاه دهم را دارد و با  شناسایی حدود ۶۰ میلیارد تن ذخیره معدنی که نزدیک به ۴۰ میلیارد تن آن قطعی و بقیه احتمالی است، رتبه پانزدهم را دارد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.