جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 38635
ميانگين بازدید: 47438
بازديد کل: 160,595,468
پروژه‌های مسکن وارد بورس شد (چهارشنبه 1399/02/17)

ایسنا:
طرح تامین مالی پروژه های مسکن و حمل و نقل از طریق بازار سرمایه وارد فاز اجرایی شد.

به گزارش ایسنا، از حدود ۱۰ ماه قبل موضوع امکان تامین مالی پروژه های حمل و نقل و مسکن با استفاده از ظرفیت بازار سرمایه یا به عبارتی مردمی کردن پروژه های سودآور وزارت راه و شهرسازی مطرح شد که در نهایت با همکاری سازمان بورس و وزارت راه و شهرسازی به مرحله اجرا رسید. طبق گفته یک مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی، این موضوع از تاکیدات رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی بوده است.

امیر محمود غفاری، معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی ضمن اعلام این خبر گفته است: روز گذشته در جلسه‌ای که​ با حضور برخی از معاونان و مدیران وزیر راه و شهرسازی با رئیس، معاونان و مدیران سازمان بورس برگزار شد، ساز و کار اجرایی در فرآیند تامین سرمایه مورد نیاز برای احداث پروژه های زیرساختی دو حوزه راه و شهرسازی از طریق سرمایه‌گذاری متقاضیان در بورس مورد تفاهم قرار گرفت.

بر اساس اعلام وی، در فاز نخست تولید و عرضه بیش از ۱۰۰۰ واحد مسکونی از طریق بورس کالا صورت گرفته که به زودی وارد مرحله اجرا می‌شود.

غفاری همچنین با اشاره به اینکه هم اکنون در زمینه تامین مالی برای اجرای حداقل ۱۲ پروژه ساخت واحدهای مسکونی به ارزش بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان آماده شده است، تصریح کرد: از طریق ایجاد صندوق‌های زمین و ساختمان با همکاری بورس، فرآیند اجرایی این طرح ها آغاز و زمان انتشار و ارزش اوراق واحدهای سرمایه گذاری به اطلاع عموم خواهد رسید.

معاون وزیر راه و شهرسازی، طرح جدید عرضه انبوه مسکن را راهی برای خانه دار شدن همه اقشار جامعه دانسته و گفته است: تصمیم بر آن شده تا به صورت مصداقی، شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید و سازمان ملی زمین و مسکن در این خصوص اقدامات لازم را برای راه‌اندازی صندوق‌های زمین و ساختمان و عرضه واحدهای مسکونی تولید شده در تابلوی زمین و مسکن در بورس کالا انجام دهند.

وی همچنین با اشاره به تامین سرمایه برای بخش حمل و نقل اظهار کرد: طرح تامین سرمایه مورد نیاز ۱۴ پروژه مهم ریلی و آزادراهی در بخش حمل و نقل کشور نیز از طریق بازار سرمایه تهیه و به زودی به صورت مرحله‌ای عملیاتی خواهد شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.