جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 38628
ميانگين بازدید: 47438
بازديد کل: 160,595,461
هشدار پلیس به سرمایه‌گذاران بورس/ مراقب کلاهبرداران شیک باشید (چهارشنبه 1399/02/17)

ایسنا:
رییس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت با اشاره به شیب تند تغییر قیمت سهام در بورس به شهروندان توصیه کرد که برای سرمایه گذاری در بورس از طریق کارگزاری‌های مجاز اقدام کرده و بدون کسب مهارت و دانش وارد بورس نشوند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ نعمت اله علیپور دراین‌باره گفت: دراین‌روزها که شاهد رونق بازار مالی بورس در کشور هستیم، افراد زیادی وارد بورس شده و اقدام به سرمایه‌گذاری در این فضا کرده‌اند، به طوری که روزانه بازار سهام با رشد شاخص رکورد تازه‌ای را به ثبت می‌رساند.

وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در بورس یک فعالیت اقتصادی است و مورد حمایت قانون است، افزود: شهروندان و به خصوص متقاضیان ورود به بازار سرمایه و بورس باید توجه داشته باشند که سرمایه‌گذاری در بورس باید از طریق کارگزاری‌های مجاز صورت بگیرد.


علیپور با بیان اینکه استفاده از کد بورسی و اوراق هویتی دیگران برای کسب انتفاع مالی در حالی که خود آن اشخاص مطلع نباشند، تخلف است، گفت:‌ بدیهی است که با موارد خلاف قانون نیز برابر مقررات برخورد خواهد شد.

رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با اشاره به کدبورسی نیز گفت: دریافت کدهای بورسی سایر اشخاص و کسب سودهای کلان پدیده جدیدی است که در حاشیه اقتصاد کشور شکل گرفته است و بعضی افراد سودجو با استفاده از کدهای بورسی دیگران و حتی مدارک هویتی آنان از سرمایه گذاران کلاهبرداری می‌کنند و متاسفانه این نوع کلاهبرداری نیز عمدتا توسط افراد شیک و با لباس‌های تمیز و اتوکشیده رخ می‌دهد.

وی افزود: این افراد با رفتارهای متقلبانه و با وعده‌های واهی به سرمایه‌گذاران در بورس از مدارک هویتی و کدهای بورسی آنان سوءاستفاده و کلاهبرداری می‌کنند. به همین دلیل لازم است که علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در بورس حتما اقدام به کسب مهارت و دانش مربوط به این حوزه کرده و حتما از طریق کارگزاری‌های معتبر وارد این بازار شوند. همچنین لازم است شهروندان فعالیت اقتصادی و سرمایه‌گذاری خود را در جایی انجام دهند که سرمایه آنها در دسترس باشد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.