جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 32539
ميانگين بازدید: 47438
بازديد کل: 160,589,372
بازار نهاده‌های دامی تا دو هفته آینده متعادل می‌شود (شنبه 1399/02/27)

ایرنا:
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: با رفع مشکل نهاده‌های دامی مورد نیاز کشور، در نهایت تا دو هفته آینده مشکل بازار نهاده‌ها متعادل می‌شود.

به ‌گزارش روز شنبه وزارت جهاد کشاورزی، «حسن عباسی معروفان»   با اشاره به اینکه روند واردات خوراک دام به دلیل مشکلات ارزی و گمرکی حدود سه ماه متوقف بود، افزود: از ابتدای امسال به تدریج این مشکلات برطرف شده به طوری که طی حدود ۲۵ روز اخیر، روال عادی شده است.

وی اظهارداشت: در مجموع از ابتدای سال تاکنون شرکت پشتیبانی امور دام بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن توزیع شده و بخش خصوصی هم ۷۰۰  هزار تن نهاده وارد کرده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: ماهانه به طور متوسط یک میلیون و ۵۰۰  هزار تن نهاده دامی در کشور مصرف می‌شود که یک میلیون تن آن از طریق واردات تامین می‌شود و در نهایت تا دو هفته آینده با ادامه روند واردات، عرضه پاسخگوی تقاضا شده و بازار به تعادل می‌رسد.

عباسی معروفان گفت: قیمت مصوب نهاده‌های دامی تغییر نداشته، اما بدلیل کمبود آن، قیمت‌هایی در بازار آزاد شکل گرفته که فراتر از قیمت مصوب است و به هیچ وجه مورد تایید شرکت پشتیبانی امور دام نیست، اما با ادامه روند واردات در دو هفته آتی، این مشکل هم برطرف شده و نهاده‌ها با نرخ مصوب به دست دامداران و مرغداران می‌رسد.

وی با بیان اینکه به طور دائم نهاده وارد گمرکات می‌شود، افزود: اکنون بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن نهاده در گمرک موجود است ضمن اینکه هیچ مشکلی در ترخیص آن وجود ندارد و با همکاری بانک مرکزی و گمرک این نهاده‌ها در حال ترخیص هستند.

مدیرعامل پشتیبانی امور دام کشور ادامه داد: در حال حاضر با توجه به اینکه در زمان اوج برداشت سبزی، صیفی و برخی دیگر از محصولات هستیم استفاده از کامیون اوج گرفته و تنها مشکل، کمبود کامیون است که از وزارت راه درخواست می‌کنیم در خصوص تامین کامیون‌های مورد نیاز، یاری رسان ما باشد.

عباسی معروفان افزود: اکنون روزانه ۲۰ تا ۲۵ هزار تن نهاده‌های دامی از بنادر تخلیه می‌شودکه در صورت تخصیص کامیون‌های مورد نیاز، این رقم به روزانه پنجاه هزار تن می‌رسد، اما اگر این اتفاق هم نیفتد در بدبینانه‌ترین حالت باز هم بازار در دو هفته با روند فعلی به تعادل خواهد رسید.

عوارض صادرات مرغ کاهش یافت

مدیرعامل پشتیبانی امور دام با اشاره به اینکه بدلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی تالارها و رستوران‌ها مصرف مرغ کاهش ۳۷ درصدی داشته و میزان مازاد شکل گرفته است،  گفت: برای جلوگیری از ضرر مرغداران، شرکت پشتیبانی امور دام بیش از ۸۷ هزار تن خرید تضمینی از مرغداران داشته و این روند همچنان ادامه دارد تا زمانی که مرغ مازاد به حداقل برسد.

به گفته وی، و همچنین عوارض صادرات هم برای پشتیبانی امور دام به صفر رسیده و برای مرغداران بخش خصوصی هم از پنج هزار تومان به یک هزار و ۵۰۰ تومان کاهش یافته است.

خرید مرغ سایز با قیمت هر کیلو ۱۴۵۰۰ تومان

عباسی معروفان با بیان اینکه برای تشویق بیشتر مرغداران و کاهش میزان مازاد، از روز گذشته مرغ‌های با وزن یک هزارو ۴۰۰ تا یک هزار و ۶۰۰ گرم که سایز استاندارد است بجای  ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان با قیمت ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.