جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 32529
ميانگين بازدید: 47438
بازديد کل: 160,589,362
تمامی خودروهای ایران‌خودرو و سایپا مشمول قیمت‌گذاری شد به همراه فرمول (شنبه 1399/02/27)

ایسنا:
رئیس شورای رقابت با اعلام نتیجه جلسه امروز شورا در رابطه با تعیین فرمول قیمت‌گذاری خودروها گفت که از این پس تمامی خودروهای ایران‌خودرو و سایپا مشمول قیمت‌گذاری خواهد شد؛ چراکه اکنون واردات ممنوع و بازار تمامی خودروها انحصاری است.

رضا شیوا در گفت‌وگو با ایسنا جزئیات جلسه امروز (شنبه) شورای رقابت در رابطه با بررسی وضعیت قیمت‌گذاری خودرو و تعیین فرمول آن را تشریح کرد.

این در حالی است که طی روزهای گذشته در رابطه با بخشی از محصولات ایران‌خودرو و سایپا قیمت‌گذاری شده بود.

آن طور که رئیس شورای رقابت توضیح داد تا پیش از این بخشی از خودروها مشمول قیمت‌گذاری نبودند و شورای رقابت تنها به تعیین دستورالعمل و قیمت‌گذاری خودروهایی که در بازار رقیبی نداشته و به صورت انحصاری بودند، ورود پیدا می‌کرد؛ چرا که در آن زمان واردات خودرو آزاد بود و برخی از خودروها به طور خودکار در بازار قیمت خود را پیدا می‌کردند اما اکنون واردات ممنوع است و تمامی خودروها در بازار انحصاری قرار گرفته‌اند.

شیوا گفت: تا پیش از این خودروهای گروه سایپا از جمله خانواده پراید و تیبا و در ایران‌خودرو خودروهای خانواده سمند و پژو مشمول قیمت‌گذاری بودند اما از این پس تمامی خودروهای آنها در این گروه قرار خواهند گرفت.

وی با بیان این که در جلسه امروز شورای رقابت برای خودروهایی که مشمول قیمت‌گذاری نبودند، فرمول و دستورالعمل تعیین شده و برای تایید نهایی به ستاد بازار ارائه خواهد شد، افزود: بر این اساس برای خودروهای متوسط به بالا این گونه قیمت‌گذاری می‌شود که قیمت پایه در سال ۱۳۹۶ مورد محاسبه قرار می گیرد؛ به طوری که برای محصولات ایران خودرو تورم سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ مورد بررسی قرار گرفته و در فرمول قرار می‌گیرد تا مشخص شود که چند درصد رشد خواهد داشت. همچنین در مورد خودروهای سایپا نیز  به همین ترتیب قیمت پایه سال ۱۳۹۶ مبنا است که تورم سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ محاسبه شده و بعد آن مقدار افزایشی که ستاد تنظیم بازار در بهمن‌ماه ۱۳۹۷ اعلام کرده، از آن کسر می‌کنیم تا میزان افزایش جدید به دست آید.

به گفته وی، قرار است اطلاعات مربوط به خودروهای جدید مشمول قیمت‌گذاری طی یکی دو روز آینده جمع‌آوری شده و بر اساس آن قیمت‌گذاری شوند.

رئیس شورای رقابت به موضوع افزایش قیمت خودرو در گروه‌هایی که پیش از این مشمول قیمت‌گذاری بودند و طی روزهای گذشته در مورد آن تصمیم‌گیری شد، اشاره کرد و افزود: بر این اساس ما قیمت پایه سال ۱۳۹۱ را در نظر گرفته و تورم بخشی سالانه را به آن اضافه می‌کنیم و تا پایان سال ۱۳۹۸ قیمت‌ها محاسبه می‌شود که  برای این دست از محصولات ایران‌خودرو تا ۱۰ درصد و سایپا نسبت به قیمت‌گذاری بهمن‌ماه ۱۳۹۷ ستاد تنظیم بازار تا ۲۳ درصد افزایش خواهد داشت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.