جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 28431
ميانگين بازدید: 47438
بازديد کل: 160,585,264
صادرات ایمپلنت‌های فک و صورت ایرانی به ۴ کشور (سه شنبه 1399/02/30)

ایسنا:
محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان موفق به ساخت کاشتنی‌هایی گران ناحیه فک، صورت، جمجمه و ستون فقرات شدند و به گفته آنها این محصولات با برند ایرانی به چهار کشور صادر شده است.

به گزارش ایسنا، خسرو محمدلو، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان فعالیت این شرکت را در حوزه تعمیر انواع ابزارآلات اتاق عمل و دستگاه‌های تجهیزات پزشکی دانست و گفت: این شرکت توانسته به یکی از طراحان و سازندگان انواع ابزار آلات جراحی و دستگاه های پزشکی تبدیل شود و از سال ۸۸ هم با بالا رفتن توانمندی‌های داخلی شرکت، اقدام به تولید ایمپلنت‌های تیتانیومی فک و صورت و جمجمه کردیم.

محمدلو ساخت ایمپلنت‌های تیتانیومی فک و صورت و جمجمه را از طریق انتقال تکنولوژی روز دنیا از کشورهای سوئیس و آلمان دانست و ادامه داد: سال ۹۵ در این شرکت دانش‌بنیان بر اساس نیاز جامعه به حوزه تولید کاشتنی‌های ارتوپدی و ستون فقرات ورود کردیم.

وی فاز دیگر فعالیت‌های این شرکت را ساخت ایمپلنت‌های سفارشی (Custom Made) بر اساس نیاز بیمار و به سفارش متخصصان دانست و یادآور شد: با همکاری متخصصان جراحی مغز و اعصاب و فک و صورت و رادیولوژیست‌ها این پروژه را اجرایی کردیم.

بنا بر اعلام روابط عمومی معاونت علمی، این محقق محصولات تولید شده را قابل رقابت با محصولات خارجی و با یک دوم قیمت نمونه اروپایی و آمریکایی دانست و اظهار کرد: این محصولات می‌تواند کشور را از واردات پلاک‌های استخوانی بی‌نیاز کند و ما توانستیم این محصولات را با برند ایرانی به کشور آلمان، عراق، افغانستان و ارمنستان صادر کنیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.