|
|
| مشاهده لیست کامل |
| اعضای ثبت شده: | 46511 |
| بازديد امروز: | 6852 |
| ميانگين بازدید: | 61285 |
| بازديد کل: | 165,925,392 |

خبرگزاری فارس:
رئیس کل گمرک با ابلاغ بخشنامه ای از کاهش مبلغ ضمانت نامه کالاهای اساسی و تنظیم بازار خبر داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مهدی میراشرفی رئیس کل گمرک با ابلاغ بخشنامه ای اعلام کرد: به منظور تسریع در تامین کالاهای اساسی و ضروری و جلوگیری از رسوب کالا پذیرش ضمانت نامه برای انجام تشریفات گمرکی با هر مبلغ بلامانع است.
در این بخشنامه مورخ 99/03/24 آمده است: پیرو بخشنامه شماره ۹۸/۱۶۷۵۰۵۸ مورخ ۹۸/۱۲/۲۷ در خصوص نحوه اخذ ضمانت نامه بانکی بابت حقوق ورودی کالاها، با توجه به شرایط موجود و ضرورت تسریع در تأمین کالاهای اساسی و ضروری مورد نیاز جامعه و جلوگیری از رسوب کالا اقلام ذیل شامل: گندم، جو، شکر، برنج، کنجاله، ذرت دامی، روغن و کره، گوشت، انواع دانه های روغنی، انواع روغن خام، دارو و مواد اولیه دارویی، لوازم و تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، بیمارستانی، توان بخشی، کود شیمیایی، انواع سموم کشاورزی و انواع بذرهای کشاورزی از شمول بند (1) سایر الزامات خارج و پذیرش ضمانت نامه با هر مبلغ بلامانع می باشد.

به گزارش فارس، تا پیش از این برای واردات کالاهای اساسی و اقلام ضروری مورد نیاز جامعه حداقل مبلغ اخذ ضمانت نامه گمرکی 100 میلیون تومان بود که بنا به درخواست معاون وزیر صمت و مصوبه ستاد تنظیم بازار این رقم کاهش یافته است.

صنعت موتورسیکلت و دوچرخه
