جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 8257
ميانگين بازدید: 47438
بازديد کل: 160,565,090
توانایی صادرات ۱۰ میلیون تن فولاد وجود دارد (سه شنبه 1399/04/03)

ایرنا:
دبیر ستاد تنظیم بازار کشور گفت:مجموعه تولید شمش فولاد کشور بالغ بر ۱۷ میلیون تن است و اکنون توانایی لازم برای صادرات حدود ۱۰ میلیون شمش فولاد وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن وتجارت، محمد رضا کلامی افزود: نیاز و مصرف داخلی به شمش فولاد سالیانه، حدود هفت تا هشت میلیون تن است.

دبیر ستاد تنظیم بازار کشور در ارتباط با مصوبه‌های ستاد در مورد تولیدات فولادی توضیح داد: قیمت پایه فولاد از ۹۵ درصد Fob قیمت صادراتی آغاز و سقف قیمتی این فلز نیز قیمت صادراتی تولیدات کشور است، به عبارتی تولیدکنندگان داخلی اجازه فروش فولاد تولیدی خود را بالاتر از قیمت فروش به سایر کشورها، به متقاضیان ایرانی نخواهند داشت.

به گفته وی، این تصمیم برای ایجاد انگیزه‌های لازم برای توسعه صادرات، تامین و عرضه حداکثری داخلی اتخاذ شده، همچنین با توجه به تامین حداکثری منافع تولید با قیمت پایه مناسب، مقادیر عرضه در بازار داخلی افزایش پیدا می‌کند و می‌تواند به مدیریت بازار بیش از پیش کمک نماید.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: برای کاهش نابسامانی‌های موجود در بازار فولاد و فعالیت غیرقانونی عده ای در این بازار و اقدام آنها برای احتکار این فلز و به تبع آن افزایش تقاضا در بورس کالا، مصوب شد؛ از این تاریخ مانند محصولات پتروشیمی قیمت جهانی ضربدر ارز نیما، ملاک عرضه فولاد در بورس باشد.

به گزارش ایرنا، براساس برنامه وزارت صنعت، معدن وتجارت امسال حداقل ۲۸ میلیون تن فولاد در کشور تولید خواهد شد و ظرفیت این بخش بالغ بر ۳۶ میلیون تن است که انتظار می‌رود تا پایان ۱۳۹۹ به بیش از ۴۰ میلیون تن برسد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.