جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 6775
ميانگين بازدید: 47438
بازديد کل: 160,563,608
تولید سامانه بومی معاملات بورس در دستور کار سازمان بورس قرار دارد (چهارشنبه 1399/04/04)

خبرگزاری فارس:
مدیرعامل شرکت فناوری بورس گفت: تشخیص اینکه سامانه معاملات سازمان بورس یا کارگزاری دچار مشکل شده باشد، کار مشکلی نیست، اگر هسته اصلی معاملات مشکل داشته باشد هیچ معامله ای در هیچ کارگزاری انجام نخواهد شد.


به گزارش خبرگزاری فارس، روح الله دهقانی مدیرعامل شرکت فناوری بورس تهران در برنامه «پایش: که با موضوع «خرابی هسته معاملات بورس» پخش شد، با توضیح سامانه معاملاتی بورس، گفت: این سامانه متشکل از سیستم های معاملاتی است که از زمان سفارش تا خرید سهم را در بر می گیرد، این سامانه سال 84 از خارج از کشور خریداری و سال 87 به بهره برداری رسیده است.

وی ادامه داد: این سامانه بورس، فرابورس، بورس انرژی و بخشی از بورس کالا را پشتیبانی می کند، این سامانه به میزان رشد بازار توسعه نیافته است و تحریم ها هم بر توسعه این سیستم فشار می آورد، ما سعی می کنیم این مشکلات را رفع کنیم و برای بزرگ تر شدن بازار برنامه داشته باشیم.

دهقان افزود: بخشی از سامانه نیز در اختیار شرکت های کارگزاری است، که اتفاقا آنها هستند که با کاربر نهایی در تماس هستند، اختلال در سامانه کارگزاری ها نیز بعضا به سامانه معاملات ربط می دهند که امری نادرست است.

مدیرعامل شرکت فناوری بورس گفت: تشخیص اینکه سامانه معاملات سازمان بورس یا کارگزاری دچار مشکل شده باشد، کار مشکلی نیست، اگر هسته اصلی معاملات مشکل داشته باشد هیچ معامله ای در هیچ کارگزاری انجام نخواهد شد.

دهقان بیان کرد: سامانه های معاملاتی با مفهومی در دنیا سرکار دارند که جز پیچیده ترین سیستم ها در دنیا هستند و شرکت های اندکی در دنیا تکنولوژی ساخت آن را دارند، از سال 98، شروع به تولید سامانه معاملات در داخل کشور کردیم و در یکسال گذشته اندکی پیشرفت داشته که نهایی شدن آن زمانبر است.

وی ادامه داد: بر اساس آمار در 6 ماه گذشته ما با معضل سرخطی رو به رو بوده ایم، توازن بین سرخطی ها برای کاربران خانگی و کارگزاری 50 به 50 است، در نمادهای مختلف بررسی که انجام شده حاکی از برابر بودن شانس ثبت معاملات است، بنابراین اطمینان می دهم هیچ رانتی در این زمینه وجود ندارد.

*بازدهی نجومی بازار بورس در بهار امسال

در بخش دوم برنامه رضا نازی، تحلیلگر بازار سرمایه در خصوص روند بازار سرمایه در دو هفته اخیر، گفت: بازار سرمایه همچنان با اقبال عمومی رو به رو است و نقدینگی به این بازار هجوم آورده و در این زمینه نیاز به هدفمند شدن این نقدینگی وجود دارد.

نازی بیان کرد: در بازار سرمایه پول باید به سمت دارایی هایی برود که ارزشمند باشند، هر موقع که قیمت بالاتر از ارزش سهم باشد، حباب شکل می گیرد، در حال حاضر کل بازار هیچ حبابی ندارند، اما در برخی سهم ها این حباب ایجاد شده است.

وی گفت: جریان های ورودی نقدی به بازار، زمانی که رشد می کند ممکن است در برخی سهام های کوچک بازار حباب ایجاد شود، مردم باید در سرمایه گذاری در سهام های مختلف به قیمت و سود آن شرکت توجه کنند و بر این اساس سرمایه گذاری نمایند.

تحلیلگر بازار سرمایه افزود: بازدهی بازار بورس در سه ماه اخیر 148 درصد بوده، ضمن اینکه نقد شوندگی بازار بورس نیز افزایش یافته است، جریان ورود نقدینگی در خردادماه صعودی بوده است و خالص ورود وجه نقد در این ماه 9 هزار میلیارد تومان بوده که در 3 ماه اخیر به بیش از 50 هزار میلیارد تومان رسیده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.