جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 6914
ميانگين بازدید: 47438
بازديد کل: 160,563,747
طـرح دوفــوریـتـی مـجـلـس بـرای سـامـانـدهـی بـازار مـسـکـن (یک شنبه 1399/04/08)

ایسنا:
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از تهیه طرحی دو فوریتی برای ساماندهی بازار مسکن خبر داد.

سید البرز حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بعد از برگزاری انتخابات هیات رییسه در خصوص برخی از اولویت‌های کاری بحث کرده است، اظهار داشت: در خصوص ساماندهی بازار مسکن طرح دو فوریتی آماده شده و ان‌شاءالله یکشنبه بعدی در اولین جلسه کمیسیون مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه اظهار کرد: التهاب بازار مسکن و افزایش قیمت‌ها به دنبال سیاست‌های غلط باعث شده تا مردم به شدت در تنگنا قرار بگیرند. امروز به دنبال سیاست‌های غلط، عده ای به مسکن که کالایی مصرفی است، نگاه کالای سرمایه‌ای پیدا کردند و نتیجه آن افزایش افسارگسیخته قیمت مسکن است.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه عدم نظارت و سیاست‌های غلط باعث افزایش قیمت مسکن و اجاره بها شده که خانوارها را رنج می‌دهد، گفت: هدف اصلی طرح دو فوریتی ساماندهی بازار مسکن، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر است. ان‌شاء‌الله پس از بررسی جزییات این طرح در کمیسیون عمران اطلاعات کامل آن در اختیار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت.

حسینی در ادامه با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر مخالفت کمیسیون عمران با طرح پیشنهادی ساخت واحدهای ۲۵ تا ۴۰ متری برای زوج‌های جوان بیان کرد: تاکنون صحبتی در خصوص این طرح در کمیسیون عمران نشده است و بنده نمی‌توانم این خبر را تایید یا تکذیب کنم. ان‌شاء‌الله هفته آینده که کمیسیون عمران تشکیل شد طرح دو فوریتی آماده شده مورد بررسی قرار خواهد گرفت و قطعا کمیسیون جلسات فوق‌العاده‌ای برای بررسی وضعیت بازار مسکن خواهد داشت.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.