جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 5296
ميانگين بازدید: 47438
بازديد کل: 160,562,129
پرداخت تسهیلات ۳۵ هزار میلیارد ریال دولت به بخش حمل‌و نقل (چهارشنبه 1399/04/11)

ایرنا:
معاون حمل‌و نقل وزارت راه و شهرسازی از پرداخت تسهیلات ۳۵ هزار میلیارد ریال با سود ۱۲ درصد از چند ماه آینده به بخش حمل‌و نقل خبر داد.

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، «شهرام آدم نژاد»  توضیح‌داد: برای حفظ صنعت حمل‌و نقل در تمامی حوزه‌ها نیاز به کمک بوده است بر اساس تصمیماتی که در ستاد هماهنگی دولت اتخاذ شد، قرار بر این شد که تسهیلاتی برای کمک به این بخش در نظر گرفته شود.

وی افزود: ما در حوزه هوایی از اواخر سال گذشته محدودیت‌های پروازی داشتیم، تردد با خطوط راه‌آهن کاهش یافت، در بخش دریایی نیز تقریبا عدم تردد داشتیم و در بخش جاده‌ای نیز از سوی ستاد مبارزه با کرونا محدودیت‌هایی اعمال شد بنابراین برای کمک به صنعت حمل‌و نقل باید تسهیلاتی در نظر گرفته می‌شد که بر این اساس ۳هزار۵۰۰ میلیارد تومان منابع برای این بخش اختصاص یافت.

وی گفته است: اکنون اعطای تسهیلات آغاز شده و در مرحله ارتباط شرکت‌ها و بانک‌ها و اخذ تضامین است که بعد از طی فرآیند بوروکراسی وام‌ها ارائه خواهد شد.

معاون حمل‌و نقل وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات ۳هزار و۵۰۰ میلیارد تومانی با سود ۱۲ درصد از چند ماه آینده آغاز می‌شود، افزود: علاوه بر این برای بخش جاده‌ای تسهیلات دیگری در نظر گرفتیم، به این ترتیب که وام ۶ میلیون تومانی برای ۱۱۳ هزار راننده جاده‌ای و ۱۲ میلیون تومان نیز به شرکت‌ها با سود ۱۲ درصد داده می‌شود.

وی با بیان اینکه ارائه تسهیلات به شرط اشتغال خواهد بود، تصریح کرد: همه شرکت‌های حمل‌و نقل هوایی، دریایی و ریلی در چارچوب میزان کارکرد و جابجایی اولویت بندی شده‌اند و وام به آنها تخصیص داده می‌شود.

آدم‌نژاد گفت: با توجه به شواهد امر ما مدت زیادی باید با کرونا زندگی کنیم بنابراین باید برنامه‌ریزی صورت گیرد و نسبت به احیای صنعت حمل‌و نقل اقدام کنیم تا با حداقل ضرر این صنعت حفظ شود.

به گزارش ایرنا، با موافقت دولت تدبیر و امید در پی زیان زیاد شرکت‌های حمل و نقلی، تصمیم گرفته شد هشت هزار میلیارد تومان از بسته حمایتی دولت از کسب و کارها برای پشتیبانی به بخش حمل و نقل اختصاص یابد.

 ۱۶ شرکت هواپیمایی که از اسفندماه سال گذشته با از دست دادن مسافران خود و کاهش سفرها ضررهای مالی زیادی دیدند این امکان را دارند تا برای دریافت تسهیلات کم‌بهره در سامانه کارا ثبت‌نام کنند.

 به دنبال شیوع بیماری کرونا میزان کاهش سفرها در بخش هوایی بیش از ۷۵ درصد، در بخش دریایی ۹۹ درصد و در بخش‌های ریلی و جاده‌ای نیز بیش از ۸۰ درصد اعلام شده است.

برنامه اصلی دولت ارائه تسهیلات معادل دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای جبران ضررهای ناشی از گسترش شیوع کرونا است، اما نکته مهم این است که ایرلاین‌ها در تاریخ‌هایی که کنسلی پروازها موجب بازپرداخت پول مسافران شده است، تعدیل نیرو نداشته باشند و لیست بیمه آنها در تاریخ‌های مدنظر بررسی خواهد شد.

واحدهای مشمول، باید لیست بیمه شاغلین مربوط به اسفندماه ۹۸ را به سازمان تامین اجتماعی ارائه کرده باشند.

همچنین در پرداخت تسهیلات، اولویت با واحدهایی است که لیست بیمه شاغلین مربوط به فروردین ۹۹ تا پایان اردیبهشت ۹۹ را به سازمان تامین اجتماعی ارائه کرده باشند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.