جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 3901
ميانگين بازدید: 47438
بازديد کل: 160,560,734
ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده مازاد صادر می‌شود (شنبه 1399/04/14)

ایرنا:
مدیرکل دفتر برق و الکترونیک و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه مشکلی در زمینه تولید اقلام مقابله با کرونا در کشور وجود ندارد، از صادرات برخی انواع ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده پس از رفع نیاز بازار داخل خبر داد.

«کیوان گردان» امروز (شنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: هنوز نیاز کشور به ماسک سه لایه بالاست و اجازه صادرات نداریم، اما در تولید ماسک N۹۵ صادرات اجازه داده شده است.

به گفته این مقام مسوول، در تولید مواد ضدعفونی‌کننده، در صورتی که الکل مورد استفاده در آن وارداتی باشد، پس از رفع نیاز داخلی به همان میزان تناژ، اجازه صادرات داده شده است.

وی از آمادگی کامل برای تامین ماسک مورد نیاز کشور خبر داد و یادآورشد:‌ ماسک در کشور به دو شیوه صنعتی و کارگاهی و صنفی تولید می‌شود که در مورد دوم، صنوف و گروه‌های جهادی برای رفع نیازهای جامعه به یاری شتافته‌اند تا در جاهای مورد نیز به ویژه استان‌هایی که در وضعیت حاد به سر می‌برند، شاهد کاهش مشکلات باشیم.

مدیرکل دفتر برق و الکترونیک و لوازم خانگی وزارت صنعت خاطرنشان‌کرد: ‌در حوزه فروش ماسک نیز شاهد شکسته شدن شدید قیمت‌ها نسبت به روزهای نخست شیوع کرونا هستیم و این اقلام حتی در مترو، ایستگاه‌های اتوبوس و ایستگاه‌های تاکسی به فروش می‌رسد.

گردان با بیان اینکه آمار تولید اقلام مقابله با کرونا به صورت روزانه در حال رشد و افزایش است، خاطرنشان‌کرد: نسبت به آغازین روزهای شیوع این ویروس در کشور، در تامین مواد اولیه تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده مشکلی وجود ندارد و به‌تازگی چند شرکت دانش‌بنیان نیز کیت‌های پزشکی تشخیص کرونا تولید کردند.

وی ادامه‌داد: در حوزه تجهیزات پزشکی نیز اکنون دو واحد تولیدی در حال تولید دستگاه‌های تنفسی مربوطه در داخل کشور هستند و تا این لحظه حتی نیاز به واردات در این حوزه احساس نشده است.

تولید اقلام مقابله با کرونا

به گزارش ایرنا، گزارش وضعیت میزان تولیدات روزانه ثبت شده محصولات بهداشتی مقابله با کرونا در سامانه بهین‌یاب از ابتدای اسفندماه پارسال تا تاریخ دوم تیرماه جاری (۱۲۵ روز) حاکی است در این مدت ۷۹ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۴۰۳ عدد ماسک سه لایه در کشور تولید شده که این مقدار تولید توسط ۴۱ واحد تولیدی انجام شده است.

تولید ماسک کاسه‌ای فیلتر دار پزشکی (N۹۵) در این مدت چهار میلیون و ۷۷ هزار و ۱۱۴ عدد بوده که توسط ۶ واحد تولیدی به انجام رسید.

در ۱۲۵ روزه یاد شده، چهار واحد تولیدی، ۶ میلیون و ۶۴۷ هزار و ۹۰۰ جفت دستکش جراحی و چهار واحد تعداد ۳۸۱ میلیون و ۸۹۹ هزار و ۷۰۵ عدد دستکش معاینه تولید کردند.  ۱۵۴ میلیون و ۶۸۸ هزار و ۸۹۱ عدد دستکش یک بار مصرف پلاستیکی نیز توسط ۱۲ واحد دیگر تولید شد.

تولید یک میلیون و ۵۳ هزار و ۳۱۲ عدد لباس یک‌سره توسط ۱۹ شرکت، ۸۵۲ هزار و ۱۶ عدد شیلد صورت پزشکی توسط دو شرکت، ۳۰ میلیون و ۱۳۶ هزار و ۶۸۴ لیتر الکل (اتانول) طبی توسط ۳۳ شرکت، یک میلیون و ۷۵ هزار و ۳۷۳ کیلوگرم ضدعفونی کننده اشیا (به جز آب ژاول) توسط ۲۵ شرکت و تولید ۱۹ میلیون و ۶۵۴ هزار و ۸۴۱ کیلوگرم ژل و محلول ضدعفونی کننده دست توسط ۱۷۷ شرکت، از دیگر آمارهای قابل اشاره در این مدت است.

برپایه این گزارش، در این مدت ۸۹ میلیون و ۴۶۶ هزار و ۵۳۸ عدد پد الکلی توسط ۲۰ شرکت، پنج میلیون و ۶۲۰ هزار و ۳۷۴ کیلوگرم مایع دستشویی توسط ۳۰ شرکت و ۱۲ میلیون و ۲۴۹ هزار و ۴۱۳ کیلوگرم صابون جامد توسط ۱۴ شرکت تولید شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.