جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 1756
ميانگين بازدید: 47438
بازديد کل: 160,558,589
زمان تولید واکسن جدید آنفولانزا مشخص شد (شنبه 1399/04/21)

اقتصاد ایران:
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری از تولید واکسن آنفولانزای جدید تا سه ماه آینده خبر داد و گفت: این واکسن بدون نیاز به spf تخم مرغ به تولید می‌رسد که بعد از رونمایی وارد بازار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران ، دکتر مصطفی قانعی اظهار کرد: طی سه ماه آینده به احتمال زیاد واکسن آنفولانزایی که توسط محققان کشور به تولید رسیده را رونمایی خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه پژوهشگران یک شرکت دانش بنیان این واکسن آنفولانزا را به روشی جدید به تولید می‌رسانند، عنوان کرد: این واکسن برای آنفولانزای فصلی استفاده می‌شود.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با تاکید بر اینکه شیوه تولید این واکسن آنفولانزا بدون استفاده از تخم مرغ است، بیان کرد:اکنون واکسنی ایرانی برای پیشگیری از آنفولانزا به تولید می‌رسد که با استفاده از spf تخم مرغ است؛ اما واکسن جدید بدون این ماده و برای اولین بار در کشور به تولید می‌رسد.

قانعی خاطر نشان کرد: آمریکا تنها تولید کننده این واکسن آنفولانزای بدون spf تخم مرغ است که اکنون محققان ایرانی به دانش فنی آن دست پیدا کرده‌اند.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با بیان اینکه تاکنون این واکسن به کشور ما وارد نشده و تولید هم نشده است، گفت: تاثیر این واکسن جدید با قبلی در افراد یکسان است فقط در تولید وابستگی به تخم مرغ ندارد.

وی تاکید کرد: این واکسن چهارظرفیتی آنفولانزای فصلی است که برای همه قابل استفاده است؛ همه افراد می‌توانند از شهریور تا آبان ماه این واکسن را در راستای پیشگیری استفاده کنند.

وی با تاکید بر اینکه به زودی و تا کمتر از سه ماه آینده این واکسن رونمایی می‌شود، گفت: بعد از رونمایی و افتتاح خط تولید تا یک ماه بعد از این واکسن به بازار خواهد رسید.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.