جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 50730
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,554,739
احتمال وقوع خاموشی در کشور (یک شنبه 1399/04/29)

ایسنا:
سخنگوی صنعت برق کشور گفت: با گرم شدن هوا شاهد شکسته شدن رکورد مصرف برق هستیم و اگر همکاری مشترکان وجود نداشته باشد احتمالا شاهد خاموشی خواهیم بود.

مصطفی رجبی مشهدی در گفت و گو با ایسنا، با بیا اینکه روز گذشته رکورد مصرف برق شکست و بیش از یک نیروگاه ۳۰۰ مگاواتی از مصرف سال گذشته فراتر رفت، اظهار کرد: مصرف برق از مرز ۵۸ هزار مگاوات عبور کرده و به ۵۸ هزار و  ۱۶۸ مگاوات رسید که این موضوع نگرانی هایی را برا تامین برق به وجود آورده است.

وی با بیان اینکه توان تولید برق کشور حدود ۵۹ هزار مگاوات است، گفت: این اعداد نشانه وضعیت شرایط موجود و لزوم همکاری مشترکان برای گذر از خاموشی های احتمالی است که نیازمند مشارکت بیشتر مشترکان عزیز است

سخنگوی صنعت برق کشور با تاکید بر اینکه طبق پیش بینی ها دمای هوا در هفته آتی گرمتر خواهد شد و از این رو مصرف نیز افزایش خواهد یافت، تصریح کرد: اگر میزان مصرف ۱۰ درصد کاهش نیابد نگرانی برای تامین برق وجود خواهد داشت.

برق مشترکان پر مصرف قطع می شود

وی در خصوص رفتار با مشترکان پر مصرف نیز گفت: دستگاه‌های پرمصرف، نهادها، ادارات و سازمان‌هایی که میزان مصرف خود را ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش ندهند پس از تذکر نسبت به قطع برق‌شان اقدام خواهیم کرد.

رجبی مشهدی با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف، گفت: در شرایط کنونی تنها راه گذر از خاموشی همکاری و مشارکت مشترکان است که برای این موضوع نیز مشوق های تشویقی در نظر گرفته شده است و اگر همه مشترکان در ساعت های بین ۱۳ تا ۱۷ مصرف برق خود را تنها ۱۰ درصد کاهش دهند شرایط تامین برق نیز نرمال می شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱ استان در منطقه قرمز قرار دارند، اظهار کرد: بررسی ها نشانگر آن است هر یک درجه افزایش دما، ۱۵۰۰ مگاوات مصرف برق کشور بیشتر می شود  که با در نظر گرفتن گرمتر شدن دمای کشور در این هفته،   احتمالا باید شاهد افزایش مصرف برق باشیم.

سخنگوی صنعت برق کشور با بیان اینکه بهترین راهکار برای کاهش مصرف و جلوگیری از ایجاد محدودیت و خاموشی احتمالی، تنظیم درجه کولرهای گازی روی ۲۴ درجه و استفاده از دور کند کولرهای آبی است، گفت: لازم است تا مشترکان استفاده از وسایل پرمصرف برقی را به پیش از ظهر و یا آخر شب موکول کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.