جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 50223
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,554,232
صادرات بیش از ۳۷ تن زعفران ایرانی در سه ماه (چهارشنبه 1399/05/01)

اقتصاد ایران:
بررسی آمارهای تجارت خارجی نشان می‌دهد، در سه ماهه نخست سال بیش از ۳۷ تن زعفران ایرانی به کشورهای مختلف صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران ،  کشورمان طی 3 ماهه اول سال 99 علی رغم دشواریهای موجود در پی شیوع ویروس کرونا اقدام به صادرات 37 هزارو645 کیلوگرم زعفران به بیش از 52 کشور کرده است .

ارزش این حجم صادرات زعفران بالغ بر 38 میلیون و579 هزارو 816 دلار است.

 اصلی ترین مقاصد صادرات زعفران کشور به ترتیب هنگ کنگ با 12 تن و734 کیلوگرم وبه ارزش 14 میلیون و403 هزارو 355 دلار و اسپانیا با 9 تن و198 کیلوگرم وامارات متحده عربی با 3 تن و 485 کیلو گرم هستند . وی در خصوص سایر مقاصد صادراتی گفت: کشورهای ایتالیا، کره، آلمان، سوئد، فرانسه و چین هستند.

گفتنی است، سخنگوی گمرک ایران معتقد است، از 122هزار هکتار سطح زیر کشت زعفران در دنیا 115هزار هکتار آن در ایران بوده و عملا 94درصد زعفران دنیا در کشورمان تولید می شود.

 سال 98 حدود500تن زعفران در کشور تولید شده است و به طور معمول نزدیک به 80درصد این کالا صادر می شود، متاسفانه ویروس کرونا در سراسر دنیا بر تجارت خارجی اثر منفی گذاشه زعفران یک کالای صادراتی با اهمیت است و عمده صادرات نیز از طریق حمل و نقل هوایی انجام می‌شود که کاهش یا توقف پروازهای خارجی در امر صادرات این محصول، تاثیر منفی داشته است .

 سه ماده موثر زعفران، کروسین، پیکروکروسین و سافرونال هستند که دارای خواص دارویی بالایی هستند و در بسیاری از کشورها از آن دارو تولید می‌کنند مانند هنگ کنگ ،اسپانیا وآلمان ودر واقع میتوان صادرات زعفران را صادرات یک کالای استراتژیک  دانست.

 با بازگشایی مسیرهای پروازی و مهار کرونا روند صادرات زعفران در سال جاری به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.