جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 48813
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,552,822
سهام ۲۰ شرکت بنیاد مستضعفان در بورس عرضه می‌شود (دوشنبه 1399/05/06)

ایرنا:
رییس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه ۲۰ شرکت دیگر بنیاد وارد بورس خواهند شد، گفت: در سه سال آینده همه شرکت‌های بنیاد که قابلیت بورسی شدن دارند، در بازار سرمایه عرضه می‌شوند.

«پرویز فتاح» روز دوشنبه در نشست خبری که در محل ساختمان بنیاد مستضعفان برگزار شد به ارائه گزارش عملکرد یک ساله بنیاد پرداخت و اظهار داشت: برنامه مصوب سال ۹۸ بنیاد با ۳۴ درصد رشد نسبت به ۹۷ محقق شده است و درآمد فروش کل بنیاد ( درآمد بنیاد در سال ۹۸ ) رقم ۳۶ هزار میلیارد تومان بود.

وی گفت: سود عملیاتی ناخالص بنیاد قبل از کسر مالیات ۷ هزار میلیارد تومان بود که حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان این رقم مالیات خواهد بود و بقیه بین ما و شرکا و سهام داران تقسیم می شود که ۴۰ درصد سهم شرکا و سهام داران غیربنیادی است و ۶۰ درصد هم باید احصا شود که به محرومیت زدایی اختصاص یابد.

به گفته فتاح، بنیاد مستضعفان در طول سال های گذشته مالیات خود را پرداخت کرده است و بدهی مالیاتی ندارد؛ ضمن اینکه موضوع معافیت مالیاتی شامل حال بنیاد مستضعفان نشده است و بنیاد ۱۰۰ درصد مالیات خود را پرداخته است.

وی از بازنشستگی کارکنان بنیاد که با پایان دوره خدمت خود هنوز در بنیاد مانده بودند، خبر داد و گفت: با وجود اینکه اجرای قانون بازنشستگی مشمول نهادهای دولتی است اما من در بنیاد آن را اجرایی کردم.

فتاح از تعامل با دولت برای تکمیل و تحویل پروژه های عمرانی خبر داد و گفت: بعد از تحویل قطعه یک آزادراه تهران- شمال، یک باند منطقه ۲ آزادراه تهران شمال به طول ٢٢ کیلومتر تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ افتتاح خواهد شد.

رییس بنیاد مستضعفان تاکید کرد که تا سه سال آینده تمام پروژه های نیمه کاره بنیاد تمام می شود و گفت: کشور با مشکل پروژه های نیمه تمام مواجه است که بخشی از آن به دلیل کمبود منابع دولت است.

وی گفت: در یکسال اخیر۳۸۰ هزار تن سیمان رایگان برای حوادث طبیعی و مسکن محرومان و رفع محرومیت اختصاص یافت.

رییس بنیاد مستضعفان بیان کرد: ۱۱ هزار و  ۳۰۰ فقره از اسناد بنیاد علوی رایگان به محرومان داده شد و مجموع کل واگذاری های رسمی اسناد علوی ۹۲ هزار فقره است. ۱۰ هزار سند دیگر به زودی واگذاری می‌کنیم تا بیش از ۱۰۲ هزار سند علوی واگذار شده باشد.

فتاح افزود: امسال و سال ۱۴۰۰ روند واگذاری اسناد علوی افزایش می یابد.

رییس بنیاد مستضعفان در خصوص وضعیت ورود شرکت های بنیاد به بورس،گفت: ٣٠شرکت را تاکنون وارد بورس کردیم و برنامه این است تا ۲۰ شرکت دیگر بنیاد، بورسی شود.

فتاح از اعلام آمادگی بنیاد برای مشارکت در ساخت مسکن ارزان و مقاوم خبر داد و گفت: در بخش ساخت مسکن ارزان قیمت و مقاوم ورود کردیم در جلسات کمیسیون عمران مجلس حضور داشتم و حتی تقاضای ارائه گزارش در صحن علنی دادیم تا در طرح مسکن ارزان و مقاوم برای محرومان در کنار دولت باشیم.

رییس بنیاد مستضعفان تاکید کرد: ما می‌خواهیم در این طرح باشیم اگر بنیاد زمینی هر جا دارد رایگان در خدمت این طرح می‌گذارد و قصد ما این است دولت را  برای ساخت مسکن محرومان همراهی کنیم،

وی به سفرهای اخیر خود به جنوب کشور اشاره کرد و گفت: در توسعه میدان نفتی مازون ۱ و ۲ در خوزستان با وزارت نفت قرارداد توسعه بسته شده است، همچنین فاز ۲ فولادکاوه در بندرعباس در حال تکمیل است.

رییس بنیاد مستضعفان ادامه داد: ٤٠٠ میلیون دلار ارزش دکل هایی است که خارجی نبوده و اجاره هم نکردیم و تولید داخل است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.