جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 48339
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,552,348
شروع به کار سفته الکترونیکی (دوشنبه 1399/05/06)

خبرگزاری فارس:
امروز با حضور وزیر اقتصاد از نسخه الکترونیکی سفته و تسهیلات اعتباری بانکی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس ظهر امروز در آیین رونمایی از نسخه الکترونیکی سفته و تسهیلات و اعتبار دیجیتال با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی در محل این وزارتخانه برگزار شد.

بر این اساس در مسیر توسعه اقتصاد هوشمند و شرایط پیش آمده ناشی از بیماری کرونا در روند ابزارهای دیجیتالی و الکترونیکی تسریع شده و امروز بانکداری دیجیتال و تامین مالی زنجیره تامین آن از سوی بانک ملی شروع به کار کرد.

در ای مراسم فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه فرایندهای دیجیتالی به سیاستگذاری در تحقق اهداف کمک می‌کند، اظهار داشت: بلای کرونا یک فرصت در جهت تسریع و سرعت بخشی به هوشمند سازی اقتصاد است و تقاضا برای مسافرت را کاهش می‌دهد. همین کاری که صورت می‌گیرد، باعث خواهد شد، بنا بر آمار ارائه شده ۱۵۸ هزار بنگاه از مراجعه به بانک ملی آزاد می‌شوند.

وی با بیان اینکه در حوزه کاغذ صرفه جویی و حضور فیزیکی افراد به شدت کاهش می یابد، عنوان کرد: اجرای خوب و متکامل آن ما را به سمت خدمات بدون کارمند می‌رساند.

وی افزود:  برخی می‌گویند بیکاری به وجود می‌آید، اما بیکاری ندارد بلکه جابه جایی شغل پیدا خواهد شد، مشاغل پست حذف و شغل خوب جایگزین می‌شود و نیروی یدی جای خود را به نیروی فکری و طراحی می‌دهد.

وزیر اقتصاد ادامه داد: ظرفیت سازی تولید برای تولید انجام خواهد شد در حال حاضر این اتفاق در بانک ملی انجام شده و آماده تعمیم آن به همه بانکها است. سلسله بسته‌های طراحی شده که در آن افتتاح حساب، درخواست اعتبار بدون مراجعه حضوری انجام می شود. قبلاً در بازار سرمایه این کار را انجام دادیم و به واسطه کرونا در بخش سهام عدالت با اختیاراتی که مقام معظم رهبری دادند، حضور فیزیکی مردم در پیشخوان ها جای خود را به احراز هویت الکترونیکی داد. البته دست ما برای بقیه مباحث بسته است.

وی ادامه داد: بنگاه دار و فعال اقتصادی باید احساس کند در پیگیری امور نیاز به مراجعه مکرر ندارد و با شرایط کنونی ترافیک را طی کند و گرفتاری های دیگر را به جان و دل بخرد.

دژپسند یادآور شد: بنا به آمارها ۱۰۰ نفر از پرسنل بانکی به دلیل بیماری کرونا جان به جان آفرین تسلیم کردند.

به گزارش فارس، روش های نوین تامین مالی موجب می‌شود تا ارتباط الکترونیکی میان مشتری، اشخاص و بنگاهها در بحث وثیقه، سفته، هویت دیجیتالی ایجاد شود.

ضمانت کاغذی و حضور مشتریان در بانک حذف می‌شود ایجاد بستر تجارت الکترونیک کسب و کار به کسب و کار و مجهز و ابزار تامین مالی به اتفاق تاثیر گذار در اکوسیستم اقتصاد هوشمند است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.