جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 46088
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,550,097
ساخت یک بندر جدید در روسیه برای تقویت تجارت با ایران (یک شنبه 1399/05/12)

خبرگزاری فارس:
روسیه یک بندر جدید با ظرفیت 12.5 میلیون تن می سازد و بنادر ایران، هند و قزاقستان را به هم متصل خواهد کرد.


به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از راشا تودی، یک بندر با ظرفیت 12.5 میلیون تن در منطقه کالمایکیا در نزدیکی شهر لاگان ساخته خواهد شد. این شهر بنادر ایران، هند و قزاقستان را به روسیه متصل خواهد کرد.

این بندر جدید شامل 32 پایانه تخلیه بار و تاسیسات دیگر نظیر بالابرهایی با ظرفیت همزمان 300 هزار تن غلات خواهد بود. بعلاوه پایانه هایی برای ذخیره سازی و حمل دریایی روغن های گیاهی، میوه، سبزیجات و کالاهای دیگر خواهد داشت. پایانه های غلات و کانتینری هر کدام ظرفیت 5 میلیون تن و پایانه های محموله های مایع ظرفیت 500 هزار تن را خواهند داشت.

از آنجاییکه قطب های حمل و نقل دریایی موجود در همسایگی این منطقه برای این منظور ایجاد نشده اند، حمل و نقل کانتینری یکی از اهداف امیدبخش این بندر جدید است. قرار است ترافیک کانتینری بیشتر از هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس از طریق ایران انجام شود.

این مجتمع روسی در دریای خزر، به میزان چشم گیری زمان ارسال کالا از چین و کشورهای دیگر در آسیا به اروپا را کاهش می دهد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.