جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 43839
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,547,848
عرضه اولیه دو شرکت جدید در بورس و فرابورس (دوشنبه 1399/05/13)

ایرنا:
عرضه اولیه سهام دو شرکت، «تامین سرمایه امین» با نماد «امین» در بورس تهران و پتروشیمی ارومیه با نماد «شاروم» در فرابورس برای روز چهارشنبه (۱۵ مرداد ماه) قطعیت یافت.

در ماه‌های اخیر، حمایت دولت از بورس بی‌سابقه بوده، به طوری که از طریق عرضه صندوق‌های ETF با قیمت مناسب، تامین مالی از طریق این بازار، عرضه سهام شرکت‌های جدید و نیز آزادسازی سهام عدالت، حمایت همه‌جانبه‌ای از بازار سرمایه صورت گرفت.

در این میان، عرضه سهام شرکت‌های جدید (عرضه اولیه) همواره مورد توجه اهالی بازار سرمایه قرار داشته است، زیرا تاکنون بیش از ۹۰ درصد از عرضه اولیه‌هایی که در بورس انجام شده، سودآور بوده‌اند به همین دلیل این اقدام همیشه در بورس برای فعالان بازار جذابیت داشته است.

بر این اساس، آگهی عرضه اولیه سهام شرکت "تامین سرمایه امین" به نماد «امین» منتشر شد که مطابق آن روز چهارشنبه (۱۵ مرداد ماه) تعداد ۳۰۰ میلیون سهم به عنوان پانصدو چهل و پنجمین شرکت در فهرست شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش "فعالیت‌های جنبی واسطه‌گری‌های مالی" گروه "فعالیت‌های جنبی واسطه‌گری‌های مالی به جز تامین وجوه بیمه و بازنشستگی " ، طبقه فعالیت‌های جنبی واسطه‌گری‌های مالی طبقه‌بندی نشده در جای دیگر و در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد " امین" به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه خواهد شد. 

در این عرضه اولیه به هر کد معاملاتی حداکثر ۳۰۰ سهم در دامنه قیمتی ۹  هزار و ۸۰۰ ریال تا ۱۰ هزار و ۴۰۰ ریال تعلق می‌گیرد.

هنگامی که سهام شرکتی برای نخستین بار در بورس عرضه می‌شود، به روز اول عرضه سهام، «عرضه اولیه» گفته می‌شود، در این روز درصد مشخصی از کل سهام شرکت برای نخستین بار از طریق بورس یا فرابورس توسط سرمایه‌گذاران خریداری می‌شود.

براساس این گزارش، طی سال جاری سهام ۱۲ شرکت سرمایه گذاری صبا تامین، شستا، پگاه گیلان، لاستیک یزد، پلیمر آریاساسول، سرمایه گذاری پویا، سرمایه گذاری سیمان تامین، لیزینگ پارسیان، رایان هم افزا، تولید نیروی برق آبادان، توسعه مسیر برق گیلان و زر ماکارون عرضه اولیه شده اند و پتروشیمی ارومیه و تامین سرمایه امین سیزدهمین و چهاردهمین شرکت تازه وارد سال به شمار می‌روند.


د.


همچنین در کنار عرضه اولیه شرکت تامین سرمایه امین در بورس، آگهی عرضه اولیه سهام «شرکت پتروشیمی ارومیه» به نماد «شاروم» منتشر شد که مطابق آن از سهام این شرکت در تاریخ چهارشنبه (۱۵ مرداد ماه) در بازار فرابورس عرضه خواهد شد.

در این عرضه اولیه به هر کد معاملاتی حداکثر ۴۰ سهم در دامنه قیمتی ۶ هزار و ۲۰۰ ریال تا ۶ هزار و ۳۰۰ ریال تعلق می‌گیرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.