جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 43432
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,547,441
افزایش ۱.۶ میلیون تنی تولید متانول کشور (سه شنبه 1399/05/14)

ایسنا:
یکی از ۱۷ طرح پتروشیمی وعده داده شده، پنجشنبه این هفته در عسلویه به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، مجتمع پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه یه عنوان یکی از ۱۷ طرح پتروشیمی وعده داده شده توسط دولت روز پنج شنبه هفته جاری به بهره برداری خواهد رسید. بنا بر اعلام، این طرح که زیر مجموعه هلدینگ پتروفرهنگ زیرنظر صندوق ذخیره فرهنگیان است از این پس روزانه یک میلیون دلار درآمدزایی خواهد داشت که این امر منجر به افزایش سودآوری فرهنگیان کشور خواهد شد.

به گفته عباس دولتی زاده - مدیرعامل این شرکت - این مجتمع ۱۴ میلیون نفر ساعت کار بدون حادثه در راه اندازی را به ثبت رسانده و خوشبختانه در سایه تلاشهای زیاد کارکنان این مجتمع در شرایط سخت روزهای کرونائی لطمه ای به سلامت نیروی انسانی وارد نشده است.

وی با اشاره بر اینکه نیروی انسانی فعال در این مجتمع از هیچ تلاشی برای ساخت و راه اندازی آن دریغ نکردند متذکرشد: همدلی ایجاد شد برای یک روز زودتر به تولید رساندن این شرکت تا اندازه ای بود که بعضا برخی از کارکنان ۶۰ روز به خانه نرفتند تا تولید انجام پذیرد.

او از آغاز مطالعات اولیه برای احداث بخش پایین دستی در این واحد تولیدی خبرداد و اظهار امیدواری کرد که از این طریق بتوان به تحقق ملی جلوگیری از خام فروشی یاری رساند.

این طرح از سال ۱۳۹۴ آغاز شد و در ۷ خردادماه امسال با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن متانول به تولید رسید.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.