جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 46303
بازديد امروز: 40992
ميانگين بازدید: 47374
بازديد کل: 160,545,001
با روکش‌های نانو پره‌های توربین ۴ برابر بیشتر عمر می‌کنند (دوشنبه 1399/05/20)

ایسنا:
محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان فرمولاسیون نوعی نانو روکش را به بازار کشور معرفی کردند که استفاده از آن موجب افزایش ۴ برابری عمر توربین‌ها خواهد شد.

به گزارش ایسنا، مصطفی مقداری، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان جنس روکش‌های بومی‌سازی شده در داخل کشور را "نیترید کروم" و "آلومینیوم" دانست و گفت: این روکش‌ها که حاوی نانو ذرات است، به عنوان روکش در صنایع و قطعات مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: پیش از این نیاز کشور به این محصول از طریق خرید از یک شرکت آمریکایی تامین می‌شد و با شروع تحریم و نوسانات نرخ ارز، مصرف کننده داخلی مجبور شد، این محصول را از طریق واسطه و کشورهای ثالث خریداری کند، همین مسئله قیمت این روکش را به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش داد و با توجه به نیاز کشور و تحریم این کالا، موفق شدیم تا نمونه بسیار با کیفیت این روکش را در داخل کشور بومی‌سازی کنیم.

مقداری با بیان اینکه از این روکش در حال حاضر برای پوشش‌دهی توربین‌ها استفاده می‌شود، خاطر نشان کرد: این توربین‌ها در ایستگاه‌های افزایش فشار گاز و ژنراتورهای تولید برق مورد استفاده قرار می‌گیرند و با توجه به آزمایشات متعددی که روی این محصول از نظر خوردگی انجام شد، این روکش‌ها می‌توانند عمر پره‌های توربین را تا ۴ برابر افزایش دهند.

وی تجهیزات حوزه نفت، گاز و پتروشیمی را از دیگر کاربردهای این نانو روکش ذکر کرد و ادامه داد: با توجه به قیمت بالای این دستگاه‌ها و محصولات، استفاده از روکش تولید شده با استفاده از فناوری نانو بسیار با صرفه است.

بر اساس اعلام معاونت علمی ریاست جمهوری، مقداری به اهمیت بومی‌سازی محصولات مشابه در کشور اشاره کرد و افزود: قیمت این محصول یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی است. با توجه به جدید بودن این محصول، لازم است تا فرهنگ‌سازی استفاده از آن نیز صورت گیرد. بر این اساس، در نمایشگاه‌های مختلف شرکت می‌‎کنیم تا پیمانکاران بزرگ را با مزایای استفاده از این محصول آشنا کنیم. در حال حاضر کمک‌های قابل توجهی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت کرده‌ایم و امیدواریم با کمک این معاونت و ستادهای وابسته به آن بتوانیم در آینده نزدیک، بازار استفاده از این محصول را توسعه دهیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.